De eerste kaarten zijn klaar!

De eerste kaarten zijn klaar:

Deze keer werd ik benaderd door studentendrukwerk of ik een samenwerking met hen aan wilde gaan. Ik vind het bijzonder dat deze bedrijven je ook weten te vinden. Je gaat dan dingen bedenken die je anders misschien wel niet zou doen.
Na de samenwerking met Fotofabriek kwam mijn boekje tot stand.

Ik kreeg toen wel eens de vraag of ik geen kaarten had van mijn kunstwerken. Dacht dat is ook leuk om te doen, maar daar bleef het bij.
Totdat……
Studentendrukwerk benaderde mij. Een bedrijf waar je allerlei dingen kunt laten drukken, van allerlei documenten tot wanddecoraties en cadeaus en wat nu voor mij aantrekkelijk was zijn de kaarten. En ik heb ze binnen en ben er superblij mee.

Bij sommige kaarten heb ik aan de binnenkant de tekst van het lied laten afdrukken, en op de achterkant staat ook een qr-code waar je het lied kunt afspelen wat bij het kunstwerk hoort.

Ik zou zeker eens op hun website kijken, zij hebben namelijk ook de mogelijkheid om shirts te bedrukken, met een foto, en je kunt het zelf verder ontwerpen.

En ik ga aan de slag om ook van mijn andere kunstwerken ook kaarten te laten drukken.